HAARSTUDIO PICOBELLO

Cadeaulint stickers Haarstudio Picobello Oosterhout zwart satijnen lint met goud glanzende bedrukking

‘Geweldige kapsalon. Je voelt je er altijd thuis. Peter en Miranda zijn schatten van mensen’.
‘Als er iemand is die krullen kan zetten die zeker twee dagen blijven zitten is het Miranda wel. Heb meerdere kapsalons een poging laten doen maar niemand kan tippen aan Miranda’.
‘Ben je chagrijnig? Maak een afspraak bij Picobello en je dag is weer goed’.
‘Heerlijke koffie en gezelligheid!’

Zomaar een greep uit de vele recensies van klanten van Haarstudio Picobello aan de Leijsenhoek 3 in Oosterhout. Peter, Miranda en Sharona zijn bovendien gespecialiseerd in gala en bruidskapsels. En heb je haarproblemen? Ze beschikken in hun prachtige pand over een separate ruimte waar je in alle rust en discretie een nieuw haarwerk kunt laten opmeten en passen. Een fijne gedachte in een vaak toch erg emotionele periode.

Toepassing: een kado lint en kado etiketten met eigen logo. Happy Lint mocht voor Haarstudio Picobello een rol satijnen lint en bijpassende etiketten leveren. En zeg nou zelf: het logo in mooi glanzend goud spat toch van het lint en het etiket af?

Wil jij net als Haarstudio Picobello ook jouw producten voor jouw klanten versieren met prachtige linten of beplakken met etiketten met daarop jouw naam of logo en telefoonnummer? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op of whatsapp naar 06 – 519 339 20.

Haarstudio Picobello logo klant Happy Lint