LOU LOU DE PARIS

Cadeaulint LouLou Oosterhout roze en mintgroen satijnen lint met rood glanzende bedrukking

Bijna wekelijks gaan Alice en dochter Dorris samen naar de stad van de liefde; het romantische Parijs. Om daar the most sweet and lovely ladiesfashion in te kopen voor hun winkel LOU LOU de Paris in Oosterhout. En dat ze daar oog voor hebben bewijst wel hun winkel aan de Nieuwstraat.

Toepassing: kadolint met eigen naam. Happy Lint mocht voor LOU LOU de Paris twee verschillende kleuren linten maken: glanzend rood op lichtroze en glanzend rood op mintgroen lint.
Ook mocht Happy Lint een gepersonaliseerde kartelschaar leveren waarmee de satijnen linten voor de klant op een speelse manier worden doorgeknipt. Niet zomaar een gewone kartelschaar maar eentje waarop de naam LOU LOU gedrukt staat.Superleuk voor op de toonbank!
Koop jij iets moois uit de winkel? Dan loop je de deur uit met een mooi tasje met daaraan een liefdevolle tekst op een fleurig satijnen lint.

Wil jij net als Alice en Dorris jouw klanten ook een happy gevoel meegeven? Of vind je het leuk om een kartelschaar met daarop jouw naam in jouw winkel te hebben? Neem gerust contact met ons op of whatsapp naar 06 – 519 339 20. We helpen je graag. 

LouLou de Paris Oosterhout logo